avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Nelămurire incheiere dosar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Nelămurire incheiere dosar

Bună ziua! În urmă cu aproximativ 5 ani, am deschis un proces civil, pentru loviri sau alte violențe, pe care ulterior, la aproximativ 3 ani de zile l-am câștigat, soluția fiind amânarea condamnării inculpatului și plata valorii materiale din incident.După acești doi ani în care inculpatul a fost în supraveghere, când o să-mi facă plata, sau cum se procedează în această situație? De la acea ultimă sentință nu mai știu nimic și nu am mai fost informat cu nimic. Aștept un răspuns cu drag, vă mulțumesc!Ofer atenție celor care mă lămuresc prin această asistență. Mulțumesc din nou!
Ultima modificare: Luni, 12 Iulie 2021
Dragos3010, utilizator
Au zis doamnele de acolo că dacă în câteva zile nu sunt citat de Judecatorie, să mă duc să fac sesizare. Mulțumesc frumos!

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Verificati pe portal dupa numele inculpatului, oricum trebuia sa faceti ce v-am spus.

Daca depuneti dupa expirarea termenului de supraveghere, nu rezolvati nimic.
Au zis doamnele că până pe 30 este termenul. Am încredere în justiție, nu?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Daca depuneti dupa expirarea termenului de supraveghere, nu rezolvati nimic.

Procedati cum considerati dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere auto cu alcoolemie mai mare de 0.8 in sange ContSters137621 ContSters137621 \\"Conf. c.p.actual mai exista 2 modalitati de individualizare care nu presupun condamnarea si pe cale de consecinta nici anularea permisului, renuntarea la ... (vezi toată discuția)
Conducere fără permis Fllo Fllo Buna seara ! Am intampinat un lucru ne fericit si as dori sa ma lămuriți dacă se poate . Vas fi complect recunoscător! Sunt sub supraveghere inregistrat ... (vezi toată discuția)