avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara ...vin si eu cu o nelămurire am o relatie ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara ...vin si eu cu o nelămurire am o relatie cu un băiat ...

Buna seara ...vin si eu cu o nelămurire am o relatie cu un băiat care are un băiețel din fosta relatie pana anul trecut il lua pe cel mic in locuinta noastră App zilnic sau ori de câte ori avea timp .,,fosta,, acum un an si ceva la dat în judecată pt stabilire domiciliu ( domiciliul fiind stabilit la ea prin înțelegerile partilor) el având dreptul prin înțelegerile dintre ei la 4 zile pe luna (ea nerespectandu.si aceasta intelegere deoarece aceasta intelegere nu a fost depusă la dosar a fost o înțelegere scrisă de el si ea si semnata de avocată dansei) asa ca el anul acesta a dat.o in judecata din nou pt stabilire domiciliu si program de vizita.
Azi a primit raspuns doar 2 ore sâmbătă si 2 ore duminică si 2 saptamani in vacanta de vara conform 1209/311/2021 ceea ce nu cred ca este omenește si corect ..adică nu am mai auzit niciodată de un program asa mic de vizita ... intrebarea este ce se mai poate face si daca chiar exista in program asa mic adica timpul acesta il face doar pe drum nici nu ajunge cu el pana acasa
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:12, 14 Iulie 2021
daca e in termen, sa atace acea hotarare, daca nu mai e, nu mai are ce face momentan.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de vizita al tatalui gigibigi gigibigi Buna ziua vreau sa ma ajutati sa ma lamuresc in ceea ce priveste drepturile pe care le am in a vizita baietelul in caz de despartire. Situatia este ... (vezi toată discuția)
Minor- schimbare domiciliu minor Vasilica-Irina Vasilica-Irina Buna ziua as avea o intrebare am o fata de 8 ani jumate si a fost incredintata tatalui definitiv si irevocabil eu locuiesc in spania iar fostul sot in ... (vezi toată discuția)
Neacordare program relații personale tzapone tzapone În decembrie 2014 prin sentința de la apel fosta soție a obținut stabilirea domiciliului minorului la ea custodia fiind la ea . A venit sa ia minorul după ... (vezi toată discuția)