avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general am SRL din 2005 si nu am avut activitate vreau s-o vand
Discuție deschisă în Contabilitate în general

am SRL din 2005 si nu am avut activitate vreau s-o vand

buna seara am un SRL si nu am rulat nimic pe firma as vrea s-o vand se poate macar sa iau jumatate din banii pe care i-am cheltuit cand am infiintat-o eu sunt administratorul totul e pe numele meu va multumesc
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 20:39, 7 Ianuarie 2010
Care este intrebarea? Nu vad nici o intrebare juridica.....
Exista numeroase posibilitati sa dati anunturi de vanzare pe internet.....B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata comision fara chitanta ContSters148943 ContSters148943 Cineva mi-a recomandat un agent imobiliar. Initial mi-a spus ca imi va lua comision 1%. Nu am am facut contract pt ca a spus ca poate dura mai mult din cauza ... (vezi toată discuția)
Datorii la banca, familie stabilita in sua, apartament proprietate personala mirela_21 mirela_21 Buna ziua. Am cautat in subiecte un raspuns dar nu prea m-am lamurit. Stresul meu este ca sunt administratorul unui apartament (prin imputernicire notariala) ... (vezi toată discuția)
Ce statut ar trebui sa aleg? ellada ellada Vreau sa deschid un site cu anunturi turistice si as vrea sa stiu ce statut este cel mai recomandat pentru aceasta activitate. Anunturile care se vor ... (vezi toată discuția)