avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua.parintii mei au dat divort.au 1 apartament ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua.parintii mei au dat divort.au 1 apartament care ni ...

buna ziua.parintii mei au dat divort.au 1 apartament care ni l.a promis.acum daca ne fac acte de vanzare cumparare cu uzufruct trebuie sa faca partaj?precizez ca mai au o casa care i.a facut deja acte surrorii mele-cu vonteact vanzare uzufruct ( acum 3 ani inainte de divort).la partaj intea ambele?
Cel mai recent răspuns: Andreea Dana Fodor , Avocat 08:29, 14 Iulie 2021
Buna ziua,

Chiar daca au divorțat și nu au făcut partajul va pot transmite dreptul de proprietate asupra apartamentului fiindcă dețin bunul impreuna.

Nu e necesar să realizeze partajul atât timp cât amândoi sunt de acord cu încheierea contractului cu dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, partaj imobil cu uzufruct viager ContSters426144 ContSters426144 Buna ziua! As avea si eu o intrebare..M-am casatorit in anul 2012, iar in anul 2013 fratele sotului l-a despagubit pe sotul meu si i-a dat suma de 41ooo de ... (vezi toată discuția)
Partaj si transfer proprietate BescheaGeorgeta BescheaGeorgeta Buna ziua Care este calea cea mai echitabila, sigura, neatacabila si cu costuri minime pentru rezolvarea urmatoarei situatii: parintii mei detin impreuna ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. vin cu urmatoarea problema. parintii mei detin amandoi ... Andrei231111 Andrei231111 Buna ziua. Vin cu urmatoarea problema. Parintii mei detin amandoi cate 50% din apartamentul in care locuim. Pe acest apartament are si bunica mea dreptul la ... (vezi toată discuția)