avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna seara,as dori sa va intreb cum as putea sa ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna seara,as dori sa va intreb cum as putea sa procedez sau ...

Buna seara,as dori sa va intreb cum as putea sa procedez sau daca am sansele sa ies in pierdere in urma achizitionarii unui apartament in valoare de 50,000 Euro?Dezvoltatorul mi-a spus ca nu accepta plata in Euro,ci in Lei si sa ma prezint la banca pentru a schimba si a face transferul.Sincer mi se pare un abuz si o hotie ceea ce se face in Romania avand cont ca moneda nationala nu este in Euro dar platile la masini,case,abonament tel samd sunt in lei raportat la Euro!In tari gen Polonia,moneda este zlot,totul se achita in zloti!Din pacate statul asta ,prefer sa nu il numesc,nu face nimic!Astept un raspuns la intrebare,va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Livius Laslau , Consilier juridic 22:51, 14 Iulie 2021
Buna seara,
Având în vedere faptul că, vânzătorul trebuie sa vă emită o factura pentru achiziția apartamentului este obligatoriu că aceasta sa fie emisă în lei. Citiți cu atenție contractul, ar trebui ca acest lucru sa fie menționat. Nu prea aveți ce face, din păcate.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata teren in euro RobertALinC RobertALinC Buna seara, La achizitionarea unui teren (pers.fizica-pers.fizica) pot achita direct in Euro sau trebuie neaparat sa schimb in Lei?Pot achita cash sau ... (vezi toată discuția)
Oferte, promotii insotite de clauze abuzive eufortune eufortune o companie de telefonie, face reclama \\"agresiva\\" la o promotie pentru un pachet ce contine bunuri si servicii dupa cum urmeaza: telefon gratuit,abonament ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare-cumparare imobil dasuovidiu dasuovidiu Exista un antecontract de vanzare cumparare pentru un apartament in care cumparatorul a dat un avans de 18.000 euro (23%), iar restul de 46.000 trebuiau ... (vezi toată discuția)