avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua ma numesc mailat ramona si sunt angajata din ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua ma numesc mailat ramona si sunt angajata din 05..2021 ...

Buna ziua ma numesc mailat ramona si sunt angajata din 05..2021 si sunt insarcinata in luna a 3 am mai lucrat din 9septembrie pana in 7 ianuarie pot intra in risc de sarcina si dupa in prenatal va multumesc o zi buna
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:40, 29 Iulie 2021
Da dar eu am lucrat din septembrie din 9 pana in 6 ianuarie dn fin ianuarie nu am mai lucrat 6luni numai luna aceasta mam angajat pe data de 5 si contractul de munca mi sa facut pana in ianuarie pe data de 3 iar daca eu ma duc luna asta toata si luna lui august as putea beneficia de ceva
Da acele 6luni in ultimele 12luni pot sa fie si cu concediul de risc material sa nu
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acele 6 luni in ultimele 12 luni pot sa fie si cu concediul de risc maternal.

Mailat ramona a scris:

Buna seara am o nelamulire daca eu am lucrat in perioada 09.09.2020 pana in .1.ianuarie 2021 apoi miam dat lichidarea mam angajat iar din perioada 05.07.2021 cu contract de munca determinat pana in 3 ianuarie 2022 am fost la un controlul mi sa spus ca sunt insarcinata in luna a 3 daca osa ma duc la munca pana in 9 septembrie si dupa sa ma pun in risc de sarcina in ianuarie cam prin 8 2022 osa nasc pot beneficia de prenatal ca doar din septembrie din 9 pana in 6 ianuarie 2021 sunt 4 luni fara 3 zile nu ? Iar din luna iulie fn 5 pana in septembrie in 5 sunt 2luni di ma duc pana in8 casa completeaz in ianuarie camai imi trebuia 3 casa am patru luni ce spuneti osa beneficieze de prenatal sau osa ma deie afara de la servici ?
Care este data prezumata a nasterii ?

Obs.
Incercati sa postati cu inteles problema dvs. ...

..... din septembrie din 9 pana in 6 ianuarie 2021 sunt 4 luni ... din luna iulie fn 5 pana in septembrie in 5 sunt 2luni di ma duc pana in8 casa completeaz in ianuarie camai imi trebuia 3 casa am patru luni ce spuneti osa beneficieze de prenatal sau osa ma deie afara de la servici ?
.... !?

Alte discuții în legătură

Indemnizatie - concediu crestere copil GeorgianaGeorgiana2019 GeorgianaGeorgiana2019 Buna ziua! Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Din data de 5.02.2018-5.05.2018 (90 zile) am fost in concediu medical (sarcina cu risc). Din data ... (vezi toată discuția)
Concediu maternal și ccc cosmina1591 cosmina1591 Buna ziua. Am câteva întrebări în ceea ce privește concediul maternal pentru al doilea copil. Am născut primul copil pe 27 septembrie 2018. Indemnizația ... (vezi toată discuția)
Gravida in perioada somajului monicutzmirel monicutzmirel Buna ziua! Am si eu cateva nelamuriri: de pe data de 10.10.2009 pana pe data de 31.11.2009 am lucrat la o firma, iar de pe 01.12.2009 am intrat in somaj pentru ... (vezi toată discuția)