avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna, am o întrebare legată de prelungirea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna, am o întrebare legată de prelungirea indemnizației de ...

Buna, am o întrebare legată de prelungirea indemnizației de creștere a copilului de la 2 la 3 ani, dupa primirea certificatului de la comisie cu gradul de handicap, cu care se poate prelungi indemnizația , in cat timp se poate depune dosarul pentru indemnizație? inainte sa faca copilul 2 ani sau dupa ce a facut 2 ani?
Ultima modificare: Joi, 15 Iulie 2021
Andreea Dara, utilizator
Cel mai recent răspuns: Andreea Dara , utilizator 09:47, 16 Iulie 2021
Se poate depune dosarul pentru indemnizație inainte sa faca copilul 2 ani .
dosarul se poate depinde si dupa împlinirea de 2 ani a copilului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc pentru copil cu handicap penesmaria penesmaria Buna dimineata! sun in CCC pana la 2 ani. Copilul meu are un grad de handicap mediu. Am fost informata ca pe baza unei cereri facute la angajator si cu o ... (vezi toată discuția)
Prelungirea concediului de crestere a copilului de la 2 la 3 ani (copil cu dizabilitate) Adrianabuz Adrianabuz Buna seara, Problema mea tine de documentatia necesara depunerii dosarului de prelungire si de momentul depunerii acestuia: - cu cat timp inainte de ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil /insotitor copil handicap sporissimina sporissimina Buna ziua.la sfarsitul lunii i se elibereaza pentru fetita mea de 1an si 5luni certificat de handicap grad 1(probleme cardiace) pentru 6luni de zile dupa care ... (vezi toată discuția)