avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Gardul vecinului pus pe terenul propriu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Gardul vecinului pus pe terenul propriu

Buna ziua,

In spatele terenului se afla un gard din plasa a vecinului, intrat stramb pe terenul propriu cu 32 cm si 36 in stanga,
conform trasarii topografice.
Vecinii sunt pusi pe scandal, nu vrea sa mute gardul sub nici o forma, nici dupa ce le-am aratat procesul verbal de trasare si plansa unde se observa gardul intrat pe teren.

Am inteles ca se considera distrugere daca mut gardul, cu toate ca este pe proprietate.

In afara de dat in judecata, mai sunt si alte variante?

Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 16 Iulie 2021
bogdan_024, utilizator
Cel mai recent răspuns: bogdan_024 , utilizator 22:34, 16 Iulie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu există decât variantele de a solutiona amiabil sau varianta instanței.Cum se pare ca nu puteti rezolva amiabil contactați un av pt o acțiune de granituire si revendicare.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am o problema legata de limita de proprietate. vecinii ... bogdanto bogdanto Buna ziua! am o problema legata de limita de proprietate. Vecinii mei de pe latura de sud a unui imobil detinut de mine, au construit acum cativa ani (peste ... (vezi toată discuția)
Vecinul de langa terenul meu mi a luat aproape 2 metri de teren din proprietatea mea moldoveanu mihaela moldoveanu mihaela Ce am de facut ? Vecinul meu mi a luat aproape 2 m de teren din terenul meu si-a mutat practic gardul cu aprope 2 metri in terenul meu nu este un om pacifist ... (vezi toată discuția)
Neexecutarea somatiei sidorco sidorco Detin un teren pe care intentionam sa-mi construiesc o casa dar deocamdata este doar in stadiul de fundatie. Asta vara vecinul din stanga a inceput ... (vezi toată discuția)