avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarii compensatorii constructii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarii compensatorii constructii

Buna seara
Va rog mult , as dori sa stiu la cate salarii compensatorii am dreptul in cazul concedierii cu art.65 (1) (ramura constructii cod CAEN 4120 ( Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale )

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:39, 8 Ianuarie 2010
ccm in constructii a fost valabil pe anii 2008 si 2009
un salariu compensator in baza ccmun 2007-2010 sau daca e vorba de concediere colectiva salariile compensatorii se negociaza ( art80(3) ccmun )+ art. 68 codul muncii trebuie studiat
Potrivit art.24 din CCM la nivel de ramura constructii, la disponibilizarea angajatilor din motive neimputabile lor, angajatorii vor acorda plati compensatorii de cel putin 50% din salariul de baza brut lunar, in afara drepturilor cuvenite la zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere individuala ramonastefania_mitache ramonastefania_mitache am fost instiintata ca postul meu va fi desfiintat. In firma nu exista decat un singur post. Sarcinile au fost impartite altor doi colegi care se afla pe ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii larisa_ larisa_ Incepand cu data de 17.09.2010, contractul meu de munca a incetat conform art 65 alin 1 din codul muncii. Din cauza reducerii activitatii mi-a fost desfiintat ... (vezi toată discuția)
Desfiintare post constructii Viovas Viovas Buna ziua. daca desffintez postul unei persoane si firma activeaza in domeniul constructiilor, cate salarii compensatorii sunt obligat sa-i acord acesteia? Noi ... (vezi toată discuția)