avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drept de abitaţie - părinți abuzivi
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drept de abitaţie - părinți abuzivi

Locuim într-o proprietate deținută de părinții mamei mele într-o unitate separată.

Am adus o contribuție substanțială la standardele lor de viață în ultimii zece ani, dar continuă să solicite mai multe lucruri pe care nu mai suntem pregătiți să le facem, deoarece nu și-au respectat promisiunile de proprietate.

Ei solicită constant timpul nostru și se așteaptă să facem treabă pentru ei.

Au început să devină provocatori și jignitori. Care sunt drepturile noastre în ceea ce privește legile de locuit, întrucât dorim pur și simplu să fim lăsați în pace și armonie până când vom elibera sediul la sfârșitul anului 2022
Ultima modificare: Duminică, 18 Iulie 2021
DellJ, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 08:56, 19 Iulie 2021
Fiind tolerați în acel imobil, puteți să fiți evacuați la cererea părinților. Puteți pleca de bună voie sau print-o sentință judecătorească prin care să fie dispusă evacuarea. Dacă nu sunteți de acord să placați de bună voie, iar părinții vă vor acționa în judecată, puteți opune dreptul de creanță pe care îl aveți ca urmare a investițiilor făcute la imobil. Este ok dacă aveți de gând să plecați la sfârșitul anului 2022, deoarece procesul va dura peste 1 an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare tolerat ankasylva ankasylva Buna ziua,va rog sa-mi dati un sfat in urmatorul caz : Dupa divort,un cuplu continua sa traiasca in concubinaj,locuind in casa parintilor baiatului, ambii ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament bex4uu bex4uu Am si eu o intrebare...mama cu tata sunt proprietarii apartamentului in care stam,eu cu sotia plus copil,sora mea plus 2 copii...vreau sa stiu daca mama cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! floridan floridan Soacra mea vrea sa ma dea afara din spatiu.mentionez ca stau impreuna cu sotul si copilul in curtea lor,dar intr-o casa separata de a lor.Acea casa a fost ... (vezi toată discuția)