avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Atragerea copilului minor in anturajul amantului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Atragerea copilului minor in anturajul amantului

Situatie: Sotia are o relatie extraconjugala. Nu s-a ajuns inca la divort. Are dreptul sa decida unilateral, daca poate sa plece cu copilul minor, in vacanta, impreuna cu amantul? Ce poate face sotul? Cum poate sa se opuna deciziei sotiei de a atrage copilul in anturajul amantului?
Ultima modificare: Luni, 19 Iulie 2021
Vali Mocanu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 07:34, 19 Iulie 2021
Situația descrisă reprezintă motiv clar de divorț. Dacă se dorește divorțul, se poate cere ca locuința copilului să fie la tată. Se poate introduce o cerere de emitere a unei ordonanțe președințiale prin care să se ceară ca, până la soluționarea definitivă a cererii de divorț, locuința copilului să fie la tată.
Ultima modificare: Luni, 19 Iulie 2021
Adrian ALBU, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort in decurs cu copii Gina S.V Gina S.V Buna ziua,sotia fratelui meu a parasit brusc domiciliul fara sa spuna ca vrea sa divorteze si a plecat cu 2 copii si unul l-a lasat la tata.Nici o ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala de incredintare a minorului mihaoa mihaoa Buna ziua. Se poate depunde o ordonanta presedetiala de incredintare a minorului daca nu am depus inca dosarul de divort? Sotul meu a parasit domiciliul de o ... (vezi toată discuția)
Violenta,divort,copil Costin85 Costin85 Buna ziua!Vreau sa ma ajutati va rog si pe mine cu parerile dumneavoastra.Am o sora care isi duce cu umilinta zilele langa sotul sau !Acesta a urmat o cale ... (vezi toată discuția)