avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de identitate provizorie Buna Se poate face o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de identitate provizorie Buna Se poate face o angajare ...

carte de identitate provizorie

Buna

Se poate face o angajare daca candidatul prezinta o carte de identitate provizorie?
Ce se trece in revisal?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:49, 19 Iulie 2021
Da, se poate face ... in opinia mea, c.i.m. va fi pe durata determinata (perioada de valabilitate a cartii de identitate).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare cu carte de identitate provizorie misha7 misha7 Detin dubla cetatenie Republica Moldova si Romania. Domiciliul este in Republica Moldova. In Romania cu pasaportul mi-am facut carte de identitate provizorie ... (vezi toată discuția)
Cetatean roman - carte de identitate provizorie (valabilitate 1 an) AndradaCristu AndradaCristu Buna ziua, Cetatean roman cu domiciliul stabilit in strainatate. De 2 ani, s-a mutat in Romania, avand stabilita resedinta aici - act de identitate cu ... (vezi toată discuția)
Concediere pe motive disciplinare sau altele M_P M_P In ce document si cum se vede in acte cazul in care se desface contractul pe motive disciplinare? De ex un angajat doreste sa schimbe locul de munca si nu ... (vezi toată discuția)