avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Doresc sa imi iau al 2-lea job full time. ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Doresc sa imi iau al 2-lea job full time. Intrebarea ...

Buna ziua,

Doresc sa imi iau al 2-lea job full time. Intrebarea mea este daca actualul angajator poate afla de faptul ca mai am un job ?

Mentionez ca la actualul loc de munca lucrez tot full time si nu am nici o clauza in contractul de munca cum ca nu as avea voie sa lucrez in paralel in alta parte. In schimb exista un cod de etica (un act care a fost semnat la momentul angajarii si la care nu am acces, nu am vreo copie) in care este precizat ca nu as avea voie sa folosesc cunostintele dobandite la actualul loc de munca in cadrul altui job.
Noul loc de munca este in acelasi domeniu, adica as face acelasi lucru si din ce am inteles ar putea exista un conflict de interese.

Multumesc
Ultima modificare: Luni, 19 Iulie 2021
gigi198000, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:04, 19 Iulie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, poate afla ... prin declaratia dvs prin locul de munca unde aveti functia de baza sau prin alte avantaje care se acorda salariatilor acolo unde au functia de baza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt angajat cu norma de 8 ore si doresc suplimentar norma de 4 ore ctin.alexandru ctin.alexandru Buna ziua, Sunt angajat cfull time intr-o societate si sunt la zi cu toate impozitele pe salariu.Mi s-a oferit sansa sa pot lucra si part time la o alta ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! va rog sa mi spuneți ce drepturi am în situația ... Matei Andrei Constantinescu Matei Andrei Constantinescu Bună ziua! Va rog sa mi spuneți ce drepturi am în situația urmatoare: contractul de munca full time s a modificat în contract de munca part time ( tot pe ... (vezi toată discuția)
Angajat la doua firme. leoneverde leoneverde 1 - Poate o persoana sa fie angajata simultan la doua firme? 2 - Pot fi ambele contracte de munca pentru 160 ore pe luna (norma intreaga) ? (vezi toată discuția)