avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de inchiriere pentru bar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de inchiriere pentru bar

Vreau sa fac un bar, problema e ca nu dispun de bani suficienti pentru a cumpara locatia, deci o sa inchiriez spatiul, intrebarea mea este, sa zicem ca gasesc ceva care costa 1000 EU/luna chiria, modernizez spatiul si apoi dupa 2-3 luni proprietarul spune, dle e central vreau 4000 EU/luna daca nu zbori, se poate face un contract in asa fel incat sa fie pe termen nelimitat si omul sa nu imi creasca chiria? ceva de genul prosteste-l pe proprietar, daca o sa am venituri substantiale o sa ii dau mai mult pe luna, dar totusi omul daca exagereaza prea mult si eu pierd banii de renovare
Cel mai recent răspuns: mms1976 , utilizator 23:26, 18 August 2006
Din experienta pot sa iti spun, ca vei amortiza destul de greu renovarea. iar in centru nu gasesti o locatie cat de cat buna fara 1400-1500 EUR (minim). trebuie sa te gandesti in primul rand si la banii care ii vei baga in marfa.
cu respect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi vreau banii inapoi!!! georgi77 georgi77 Am inchiriat un apartament la mijlocul lunii august, mi s-a promis renovarea aprtamenului pana la data de 1 septembrie (acest aspect nu a fost mentionat in ... (vezi toată discuția)
Chelt cu amenajare spatiu firma ioana.diana.cristea ioana.diana.cristea buna ziua. pe ce cont si cum trebuie inregistrate cheltuielile cu amenajarea spatiului unei firme? am inteles ca se amortizeaza pe perioada pe contractului de ... (vezi toată discuția)
Locator, locatar, contract inchiriere spatiu comercial vasile15 vasile15 Buna seara!Am o mare dilema...in primul rand ce inseamna locator si ce inseamna locatar?eu vreau sa inchiriez un spatiu comercial,iar persoana cu spatiul imi ... (vezi toată discuția)