avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale pot infiinta firma daca am cazier judiciar?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

pot infiinta firma daca am cazier judiciar?

Buna ziua.Vreau sa imi infiintez o S.C. si am auzit ca nu pot face acest lucru daca am dosar penal,respectiv cazier judiciar...eu stiam ca nu trebuie sa am cazier fiscal care este diferit de cel judiciar ce implica fapte penale.M ati putea lamuri cu acest lucru?Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Andrei Stancovici , Consilier juridic 23:43, 7 Ianuarie 2010
Nu poti infiinta o societate comerciala daca ai fost condamnat pt. gestiune frauduloasă, abuz de încredere, fals, uz de fals, înşelăciune, delapidare, mărturie mincinoasă, dare sau luare de mită, primire de foloase necuvenite, trafic de influenţă...in rest nu ai probleme

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl dupa faliment ciochinanicolae ciochinanicolae In anul 2014 mi sa declarat falimentul unui SRL . Dupa cat timp pot infiinta un nou SRL ? (vezi toată discuția)
Cazierul judiciar pentru a deschide o firmă? Iris 2000 Iris 2000 Pentru a deschide o firmă pe numele meu trebuie sa depun si cazierul judiciar? (vezi toată discuția)
Infiintare firma dupa faliment t_gheorghitza t_gheorghitza Buna ziua, Se poate sa infiintez o noua firma pe numele meu,dupa ce am avut o alta si a intrat in faliment?Multumesc. (vezi toată discuția)