avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Recent a decedat dona la cine stau în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Recent a decedat dona la cine stau în chirie,ea având ...

Buna ziua! Recent a decedat doamna la cine stau în chirie,ea având un copil,copilul dânsei nu are pretenții la apartament adică mil lasa mie.ce acte am nevoie pentru a trece imobilul pe mine,care sunt costurile și aceste acte se fac la notar sau avocat.Multumesc
Ultima modificare: Marți, 20 Iulie 2021
Dema Andreea, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
fiul dânsei vrea să treacă apartamentul

daca fiul nu e proprietar si dvs nu sunteto mostenitor al decedatei, cum sa treaca direct " pe " dvs ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In 2018 doamna x a decedat. a fost casatorita de 3 ori, la data ... Keyla Keyla In 2018 doamna X a decedat. A fost casatorita de 3 ori, la data decesului fiind casatorita cu sotul nr.3. In urma ei a raman singurul fiu, din prima ... (vezi toată discuția)
Cum procedez, sfat. Imparatul Imparatul Acuma vreo 5 ani am cumparat o casa, de la o doamna mai in varsta. Aceasta a omis sa facem actele de vanzare-cumparare, dar nu este de rea credinta. Am fost la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! soacra mea detine doua apartamente. unul va fi trecut ... roelle roelle Buna ziua! Soacra mea detine doua apartamente. Unul va fi trecut pe numele sotului prin contract de mostenire. As vrea sa stiu daca dupa decesul acesteia ... (vezi toată discuția)