avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autentificare contract vânzare apartament la notar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autentificare contract vânzare apartament la notar

Am cumpărat un apartament nou, și am semnat actul de vânzare. De la notar am primit 4 duplicate, cu stampila, parafa și semnatura notarului.

Semnăturile vânzătorului și a mea însă nu sunt pe nici un duplicat.

Este normal sa fie asa? Originalul semnat a rămas la notar, dar mi se pare normal ca măcar un duplicat al meu sa fie semnat de toate părțile.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Iulie 2021
vladfr, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lady64 , utilizator 13:45, 21 Iulie 2021
Cred ca am găsit răspunsul, duplicatele nu se semnează. Originalul este doar unul, ținut în arhiva notariala.

[ link extern ]
Da, acum nu mai ramane semnat niciun duplicat la vanzator sau cumparator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare act vanzare cumparare original marius021 marius021 Buna ziua, Cand am semnat actele de vanzare - cumparare, am primit doua duplicate nesemnate . Am inteles ca actul original ramane la notar (conform noii ... (vezi toată discuția)
Distribuirea actelor de vanzare cuparare Andra2912 Andra2912 Buna ziua, zilele trecute am semnat un contract de vanzare-cumparare la un notar public. Ulterior mi s-a oferit, la plecare, o mapa cu actele semnate, doar ... (vezi toată discuția)
Contract tide tide Prietenul meu a cumparat un apartament in anul 2000, a fost la un notar public ca sa faca contractul. Secretara a facut contractul a semnat prietenul meu si ... (vezi toată discuția)