avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ACORD DE VANZARE IMOBIL IPOTECAT Buna ziua. am un ...
Discuție deschisă în Executare silită

ACORD DE VANZARE IMOBIL IPOTECAT Buna ziua. am un credit de nevoi ...

ACORD DE VANZARE IMOBIL IPOTECAT

Buna ziua. am un credit de nevoi personale cu ipoteca la un IFN. De curand m_am hotarat sa vand casa si am gasit cumparator. Problema este ca IFN-ul imi da acord de vanzare in fiecare luna,numai dupa ce platesc rata lunii repective,pana la sfarsitul lunii,adica pe maxim 15-16 zile. Acum pe data de 2 trebuia sa platesc rata si nu am mai avut de unde. IFN- ul refuza sa imi elibereze un nou acord de vanzare pana nu imi platesc rata,care nefiind platita la termen a mai si crescut cu 1000 de lei,reprezentand dobanda penalizatoare. Deci eu astazi, am o intarziere de 19 zile si dupa ce ca nu vor sa imi elibereze acord,ma mai si ameninta ca vor declara creditul scadent . Este posibil si legal ? Multumesc anticipat
Mentionez ca la momentul actual creditul cumparatorului este in derulare,a trecut de analiza financiara,de cea juridica,iar acum este la analiza de risc.Presupun ca nu mai dureaza foarte mult.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:48, 7 August 2021
Este posibil si legal ?

Este posibil, da!
Cat de legal e, trebuie sa vedem contractul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit de nevoi personale trecut in litigiu ! desprelegi desprelegi Daca un credit este trecut in litigiu pe \\" motiv \\" ca banca doreste \\"sa ma ajute\\" ca sa nu se mai acumulez dobanzi penalizatoare. Prin urmare ce ... (vezi toată discuția)
Executare silita Nicolae Suta Nicolae Suta Va rog sa-mi spuna cineva daca printr-un BO avalizat eliberat pentru credit pe firma poate sa-mi execute silit apartamentul care are ipoteca de rang 1 in ... (vezi toată discuția)
Scadenta anticipata contract credit ceruta de debitor? ValentinB ValentinB Am un contract de credit in derulare la un IFN și nu mai pot plati, am întârziere de 40 de zile iar dobânda și penalitățile se aduna zi de zi. Vreau să ... (vezi toată discuția)