avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună, o întrebare am dacă puteți sa ma ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună, o întrebare am dacă puteți sa ma ajutați,dacă lucrez ...

Bună, o întrebare am dacă puteți sa ma ajutați,dacă lucrez în mediu toxic(vopsitorie) cate ore trebuie sa lucrez zilnic legal,stabilit prin lege,este vreo diferența între orele lucrate în mediu toxic și mediu normal de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:39, 21 Iulie 2021
Legea 31 din 22 martie 1991 privind stabilirea duratei timpului de muncă sub 8 ore pe zi pentru salariaţii care lucrează în condiţii deosebite - vătămătoare, grele sau periculoase
[ link extern ]

Durata reducerii timpului de muncă şi normalizarea personalului care beneficiază de program de muncă sub 8 ore pe zi se stabilesc prin negocieri între patroni şi sindicate sau, după caz, reprezentanţii salariaţilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor conditii grele de munca euprotopopescu69 euprotopopescu69 Buna ziua, Doresc sa stiu ce prevede legislatia in legatura cu sporul pentru conditii grele de munca. Sunt pe cale sa accept un loc de munca ce se va ... (vezi toată discuția)
Operator call center Silentios1 Silentios1 Buna seara, Am căutat dar nu am reușit să găsesc o încadrarea corectă a postului de operator call center. O să vă dau detalii despre postul respectiv ... (vezi toată discuția)
Timp de lucru in anatomie patologica annabellaxannabella annabellaxannabella Buna ziua :) Imi puteti spune conform carei legi timpul de lucru este de 6 ore in laboratoarele de anatomie patologica? Se aplica aceasta lege si in domeniul ... (vezi toată discuția)