avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am semnat un contract de vizionare imobil cu o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am semnat un contract de vizionare imobil cu o agentie. Am agreat ...

Am semnat un contract de vizionare imobil cu o agentie.

Am agreat initial vanzarea la un anumit pret, urmeaza sa ducem actele la notar - ma mai pot razgandi?
Sa renunt la cumparare?

Daca da, agentia ma poate da in judecata/exista consecinte?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie citit contractul incheiat,dacă vreți să,,sariti"agentia si sa incheiati contractul la o alta data cu cumparatorul atunci o sa fiti obligat la plata comisionului datorat.
Ultima modificare: Vineri, 23 Iulie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Validitate contract vizionare apartament prin agentie imobiliara Ramopaca Ramopaca Buna ziua, Ce validitate juridica/administrativa are un contract de vizionare a unui apartament incheiat cu o agentie imobiliara? In cazul in care se ... (vezi toată discuția)
Contract vizionare agentie imobiliara andyutza andyutza Buna ziua, Intentionez sa cumpar un apartament pe care l-am vizionat cu ajutorul unei agentii imobiliare. Pentru vizionarea acestui apartament am semnat un ... (vezi toată discuția)
Comisioane agentii imobiliare fil1ram fil1ram Am scos un apartament la vanzare cu anunt in ziar. M-au contactat o agentie , telefonic,si mi-au spus ca mi-au gasit un cumparator. Nu mi-au precizat in ce ... (vezi toată discuția)