avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Semnătura electronica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Semnătura electronica

Semnătura electronica

Buna ziua,

Există opțiunea in documentele format .pdf Adobe de a fi semnate digital. Fără vreun aparat/token special. Pur și simplu apesi sign document și apare sigla Adobe numele data si ora și aia e semnatura.

Întrebarea mea e, acest tip de semnătura (nu stiu cum s-ar numi, digitală poate) este valabilă pe actele din România? Este recunoscuta?

Ce înseamnă concret document semnat electronic in România?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 20:41, 27 Iulie 2021
Cand am acceptat o semnatura electronica o si verific.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie pe propria raspundere - semnatura The_Wizard92 The_Wizard92 Buna ziua, Recent a fost lansat formular.sts.ro, unde putem completa declaratiile online. In cazul in care downloadez documentul in format PDF, este ... (vezi toată discuția)
Un contract intre doua parti Mario Bro Mario Bro Un contract intre doua parti : stampilat ,semnat olograf se poate combina si cu semnatura digitala in pdf adobe pe acelasi document si este valabil din ... (vezi toată discuția)
Un contract intre doua parti Mario Bro Mario Bro Un contract intre doua parti : stampilat ,semnat olograf se poate combina si cu semnatura digitala in pdf adobe pe acelasi document si este valabil din punct ... (vezi toată discuția)