avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, Doresc sa cumpar o proprietate,cand a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, Doresc sa cumpar o proprietate,cand a murit unul ...

Buna seara,
Doresc sa cumpar o proprietate,cand a murit unul dintre proprietari(sotul), sotia si copii in numar de 2(doi) au facut succesiunea,unul dintre copii a dat o declaratie de neacceptare a mostenirii,astfel mostenirea a ramas sotiei si unuia dintre copii,de cateva luni a murit si sotia,trebuie facuta succesiunea din nou ?deoarece cred ca atunci cand a murit sotul cel care a renuntat,a renuntat la partea tatalui nu si a mamei care a decedat de curand.

Merci
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:11, 24 Iulie 2021
trebuie facuta succesiunea din nou ?

nu e din nou, acum se dezbate succesiunea dupa mama, unde participa ambii copii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire ancalucian ancalucian Mama decedata in 2015, nu am facut succestiune. In viata bunica din partea mamei (pe bunurile bunicii mama a fost mostenitoare), sotul, adica tatal meu si 2 ... (vezi toată discuția)
Pot renunta la mostenire? Carmen1980 Carmen1980 Stimati domni avocati, as dori sa cunosc niste opinii avizate in urmatoarea speta (si va multumesc anticipat). Bunicul meu a murit in anul 2001, lasand in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! tatăl meu a decedat în 14 august 2023. ca si moștenitori ... nimenea nimenea Bună ziua! Tatăl meu a decedat în 14 august 2023. Ca si moștenitori sunt mama și 2 copii. Am vrea sa demaram succesiunea după decesului tatălui. Ca si ... (vezi toată discuția)