avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Depășirea vitezei de circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Depășirea vitezei de circulatie

Dacă în poza făcută ptr depășirea vitezei se vad clar 2 mașini în același timp, una pe banda 1 și alta pe banda 2, cum poate dovedi politia care dintre masini a depășit (viteza)? Mergeam pe banda 2 ptr ca pe banda 1 sunt niște canalizări mai ...proeminente și am fost depășit prin dreapta.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 09:56, 26 Iulie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu poate dovedi si nici radarul nu poate spune a cui e viteza (doar daca nu era gen pistol laser TruCAM care poate tinti specific), el este setat sa depisteze cea mai mare viteza a unui vehicul, chiar daca sunt mai multe.
Politia nu poate pretinde ca aia e proba, doar daca prezinta intregul film, care, prin vizualizarea deplasarii relative dintre vehicule, poate stabili clar a cui e viteza cea mai mare.

Ultima modificare: Luni, 26 Iulie 2021
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, am fost surprins de aparatul radar pe raza unei ... LOPY LOPY Bună seara, am fost surprins de aparatul radar pe raza unei localitati , după procesul verbal al agentului cu viteza se 105 km/h. Am făcut acțiune în ... (vezi toată discuția)
Contestare pv Ionut.Alexandru Ionut.Alexandru buna ziua. Am nevoie de o mica îndrumare în legătură cu contestarea unui PV primit de la rutiera. În PV este mentionat ca am fost surprins cu aparatul TRU ... (vezi toată discuția)
Model contestatie pv radar CristiBH CristiBH Buna seara Am rugamintea sa ma ajutati si pe mine cu un model pentru intocmirea unei contestatii la un proces verbal de amenda pentru depasirea vitezei ... (vezi toată discuția)