avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua! In cat timp se comunica prin POSTA o ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua! In cat timp se comunica prin POSTA o hotarare judecatoreasca, ...

Buna ziua!
In cat timp se comunica prin POSTA o hotarare judecatoreasca, in contextul in care pe portal scrie asta?

Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea de emitere a unei ordonanțe de plată formulată de creditoarea X, în contradictoriu cu debitoarea Y. Ordonă debitoarei să plătească creditoarei, în termen de 30 zile de la data comunicării prezentei ordonanțe, suma de .... lei, reprezentând debit principal și penalități contractuale.
Document: Hotarâre ,,,/2021
Cel mai recent răspuns: juridic.answer , utilizator 08:56, 27 Iulie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pe portal apare doar o soluție pe scurt ,motivarea hotărârii se comunica după ce este redactată de judecător.In general depinde de volumul de muncă al instanței,al judecătorului respectiv si poate dura de la olună la 2,3 luni în medie.Extrem de rar se motivează pana intr o luna ,2,3 luni a devenit ceva, ,,normal"dar sunt cazuri cand poate dura si mai mult.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta de plata . BadCbx91 BadCbx91 Ora estimata: 08:30 Complet: C 33 Civil Tip solutie: Admite cererea Solutia pe scurt: Admite ac?iunea privind pe creditoarea X, în contradictoriu cu ... (vezi toată discuția)
Oug 119/2007 iuliamariana iuliamariana Buna ziua, - somatie de plata OUG 5/2001 - respinsa - am introdus o alta cerere la judecatorie in baza OUG 119/2007 Solutie : excepţia puterii de ... (vezi toată discuția)
Cum imi recuperez banii? dumilor dumilor Tip solutie: Admite cererea Solutia pe scurt: Admite cererea de emitere a unei ordonanţe de plată formulată de către creditorul SC XXXXX SRL în ... (vezi toată discuția)