Buna ziua.Am inchiriat un spatiu pentru deschiderea unui magazin de piese auto, am facut toate actele necesare cerute de la primarie pentru deschiderea exercitiului comercial dar mi-au cerut si autorizatia de constructie a proprietarului spatiului propriu zis(este un SRL), cand am fost sa cer acea autorizatie mi-au spus ca firma propriu zisa are acel spatiu de aproape 100 de ani iar pe atunci nu se faceau autorizatii de constructii iar acum nu au cum sa faca deoarece detin 65.000mp.Mai sunt niste firme facute pe acele spatii cu autorizare a exercitiului comercial dar nu vor sa spuna cum au rezolvat.De aceea am apelat aici in speranta ca stie cineva cum pot obtine acea aprobare a deschiderii exercitiului comercial.
Am fost astazi iar la primarie.Si mi-au cerut ca propietarul spatiului sa se duca la urbanism sa ceara schimbarea spatiului inchiriat in spatiu comercial dar proprietarul are 65000mp si sigur nu se va duce pentru cei 50 mp inchiriati de mine, chiar nu este alta solutie pentru a obtine aceasta aprobare?
Nu vreau in instanta
styledent
detin un spatiu comercial la un parter de bloc. in contractul de vanzare cumparare scrie cu acces din exterior. schita cadastrala arate usa din exterior. vreau ... (vezi toată discuția)