avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara... am 18 ani și sunt însărcinată iar ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara... am 18 ani și sunt însărcinată iar in luna ...

Bună seara... am 18 ani și sunt însărcinată iar in luna martie nasc... anul acesta am terminat 12 clase... iar astazi mi-am depus actele pentru somajul de 250 lei timp de 6 luni... as mai putea beneficia de indemnizatie pentru copil dupa ce se naste?
Nu am lucrat deloc
Multumesc frumos si o seara frumoasa ! :)
Cel mai recent răspuns: Iasmina91 , utilizator 07:51, 27 Iulie 2021
Puteti beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului , daca studiile au fost la zi.... intrebati si la AJPIS - Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială
Studiile au fost la zi
Vă mulțumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil pentru persoane fara venit dodan dodan Buna ziua, Doresc sa ma ajute cineva in legatura cu anumite nelamuriri pe care le am. Situatia mea este urmatoarea; in momestul de fata sunt in somaj si am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului BivolariuMalvina BivolariuMalvina Bună ziua! Sunt însarcinată în trei luni si în prezent sunt studentă la master pana in martie și sunt studenta si la a doua facultate. Vreau sa intreb ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului ionelageorgiana531 ionelageorgiana531 Buna seara. Pe data de 6.05.2016 m-am angajat la o firma si am lucrat pana pe data de 8.06.2018 dandu-mi demisia. De atunci nu am mai lucrat deloc. Anul acesta ... (vezi toată discuția)