avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul de moștenire după tată decedat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul de moștenire după tată decedat

Tatăl meu s-au despărțit de mama mea in 1973. Ulterior s-a recăsătorit, noua soție avea o fiică din a căsătorie anterioară. In timpul acelei căsătorii au cumpărat un apartament. Soția lui a decedat și apoi el s-a recăsătorit din nou.. El a decedat de curând și nu îmi este clar care sunt moștenitorii lui și care le e cota fiecăruia (eu, fica fostei soții decedate, ultima soție?). Are ultima soție drept de moștenire chiar daca apartamentul nu a fost cumpărat pe perioada căsătoriei lor? Care e cota care îi revine fiicei (pe lângă cei 25% rămași de pe urma mamei)?
Ultima modificare: Marți, 27 Iulie 2021
flde66, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lady64 , utilizator 16:25, 28 Iulie 2021
Sora vitrega mosteneste 1/4 si dvs 3/4.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatal meu s-a recasatorit, dupa decesul mamei mele, in 1987 cu ... Lumi Radu Lumi Radu Tatal meu s-a recasatorit, dupa decesul mamei mele, in 1987 cu o doamna care are o fiica din prima casatorie. Au cumparat apartamentul, in care am copilarit ... (vezi toată discuția)
Mostenire tata vitreg snowgirl19 snowgirl19 Buna ziua! Am si eu o problema si as avea nevoie de ajutorul dumneavoastra daca se poate: este vorba despre mostenirea unui apartament. Parintii mei au ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa decesul tatalui meu care s-a recasatorit Andrei.V.M Andrei.V.M Tatal meu a murit, era recasatorit de 25 ani cu o doamna (mama vitrega) impreuna cu care au construit o casa si au dat nastere surorii mele. De curand a murit ... (vezi toată discuția)