avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum găsești un posibil moștenitor probabil aflat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum găsești un posibil moștenitor probabil aflat în Canada? ...

Cum găsești un posibil moștenitor probabil aflat în Canada? E posibil ca in acest moment să poarte alt nume. Ce se întâmplă dacă nu poate fi găsit?
Dezbaterea succesiunii se va face numai prin instanta.
Se va cita prin publicitate.
Chiar daca nu va veni, i se va respecta dreptul la mostenire, atribuindu-se cota legala.
Dupa trecerea unui numar de ani, daca tot nu este de gasit/nu apare/nu-l intereseaza etc... cota lui de mostenire poate fi preluata de ceilalti mostenitori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitate succesiune Simion.Raluca Simion.Raluca Buna ziua. Am sa fiu subiectiva si o sa trec direct la expunerea problemei mele. Eu am 28 de ani iar sora mea 25, parintii nostri au divortat cand eu aveam 4 ... (vezi toată discuția)
Succesiune mormant gabri3lla gabri3lla Buna ziua, La cimitir am vrut sa platesc taxa anula pentru un mormant. Dar mi s-a cerut si un alt act de succesiune a copiilor celorlalti doi ... (vezi toată discuția)
Poate fi atacata de catre fiu renuntarea la mostenire a parintelui? ellena ellena Trei frati ramin mostenitorii unei proprietati. Fiecare din cei trei avand copii, respectiv unul are un copil major, iar ceilalti doi cite doi copii majori. ... (vezi toată discuția)