Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Recalificările fiscale - riscuri pentru companii. Lectori: EY România. Marți, 19 Octombrie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua.am cotestat o amenda de circulatie si am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua.am cotestat o amenda de circulatie si am pierdut ,si ...

Buna ziua.am cotestat o amenda de circulatie si am pierdut ,si mi au cerut probe ca nu sunt vinovat.intrebare mea daca se poate este.am termen de 30 de zile sa fac recurs din ziua in care sa terminat procesul sau 30 de zile de cand am primit hotaratra acasa?
Buna ziua,

Puteti formula apel (nu recurs) in termen de 30 zile din momentul in care primiti hotararea acasa.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Termenul de apel curge de la comunicarea hotărârii prin poștă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs plangere contravenionala cristiana25 cristiana25 buna ziua.am si eu o mare problema.anul trecut mi-a fost retinut permisul de conducere.am formulat plangere contraventionala, la fond am pierdut...am asteptat ... (vezi toată discuția)
Termen apel - stabilire program vizitare minori DErcan DErcan buna seara sau buna dimineata! intr-un dosar de stabilire program vizitare minori solutia data a fost cu admitere a cererii principale dar cu apel. va rog sa ... (vezi toată discuția)
Cand intra in vigoare o hotarare judecatoreasca? alpinada alpinada Buna ziua, Dupa ce trece termenul in care se poate face apel, o hotarare judecatoreasca isi produce efectele imediat sau trebuie sa astept sa primesc ... (vezi toată discuția)