avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... As dori si eu sa aflu daca am facut imprumuturi ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

As dori si eu sa aflu daca am facut imprumuturi on-line la mai ...

As dorii si eu sa aflu daca am facut imprumuturi on-line la mai multe persoane cam al ce ma incadrez ce pot sa ma astept? Dupa ce mi-am dat seama de greseala pentru ca eu am facut cu gandul sa le platesc si nu am mai reusit, cand mi-am dat seama ca nu mai pot plati mi-am facut autodenunt. Este vorba de mai multe imprumuturi cteva zeci fiecare cu valaore de 1000lei aproximativ. Ma poate ajuta cineva sa imi dea nsite detalii cam cat de grav este? Imprumuturile sunt facute on-line de la un IFN si banii de la toate au fost virati in contul meu
Ultima modificare: Miercuri, 28 Iulie 2021
goanta, utilizator
Cel mai recent răspuns: Livius Laslau , Consilier juridic 23:47, 6 August 2021
Este amuzantă treaba cu autodentul,nu avea rost dacă nu ați falsificat acte,adeverința salariu etc.,Faptul că nu.puteti să platiti va duce ls procese civile ,eventuale executării silite.
1. Erau imprumuturi facute pe alt nume care persoanele respective nu stiau de ele
2. Am trimis extrase de cont mdificate ca sa justific salariul(salariul si locul de munta le-am trecut fictive pentru ca nu le stiam pe cele reale)
3. Oricum daca eu nu mai puteam plati automat le veneau la eprsoanele respective somatiid e palta la care ele stiau ca nu au facut si pana la urma se vedea contul bancar in care a venit banii(al meu)
Fals in acte, inselaciune, sper ca veti angaja un avocat bun.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Pe bune că spuneți toate astea pe un forum public? Angajati-va un avocat bun, sper sa va scape de închisoare.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit cu buletinul, in numele meu Naomi94 Naomi94 Buna ziua! In urma unui anunt de pe olx cu o masina de vanzare in leasing, am trimis pe whatsapp poza cu buletinul pentru a face un calcul de leasing. Nu am ... (vezi toată discuția)
Credit pana la salariu de la un ifn koszti koszti Buna ziua. In decembrie am luat un credit on line in valoare de 2000 ron credit pana la salariu.deci pe termen de 20 zile. Nereusind sa platesc la timp ifn ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperari nu vrea sa ia in considerare rezolutia parchetului nikeman nikeman Mai exact pe data de 07.11.2011 seara in jurul orelor 20 ; de pe contul online atasat unui nr orange au fost efectuate 2 reincarcari de 20 euro de catre o ... (vezi toată discuția)