As dorii si eu sa aflu daca am facut imprumuturi on-line la mai multe persoane cam al ce ma incadrez ce pot sa ma astept? Dupa ce mi-am dat seama de greseala pentru ca eu am facut cu gandul sa le platesc si nu am mai reusit, cand mi-am dat seama ca nu mai pot plati mi-am facut autodenunt. Este vorba de mai multe imprumuturi cteva zeci fiecare cu valaore de 1000lei aproximativ. Ma poate ajuta cineva sa imi dea nsite detalii cam cat de grav este? Imprumuturile sunt facute on-line de la un IFN si banii de la toate au fost virati in contul meu
Este amuzantă treaba cu autodentul,nu avea rost dacă nu ați falsificat acte,adeverința salariu etc.,Faptul că nu.puteti să platiti va duce ls procese civile ,eventuale executării silite.
1. Erau imprumuturi facute pe alt nume care persoanele respective nu stiau de ele
2. Am trimis extrase de cont mdificate ca sa justific salariul(salariul si locul de munta le-am trecut fictive pentru ca nu le stiam pe cele reale)
3. Oricum daca eu nu mai puteam plati automat le veneau la eprsoanele respective somatiid e palta la care ele stiau ca nu au facut si pana la urma se vedea contul bancar in care a venit banii(al meu)