Buna ziua.in 2017 am primit poprire pe cont.pana aici bine toata lumea a zis ca e ok nu am plati trbuie sa suport consecintele desi erau niste dobanzi penalizatoare ,niste cheltuieli de judecata la fel umflate.in sfarsit in februarie 2020 am terminat de achitat ,ba chiar si ceva in plus ptr ca platea si patronul si a mai facut si banca la care am cont de salarii plata fara autorizarea mea.bun.acu am sunat la banca si nici dupa un an jumate poprirea pe cont nu sa ridicat.acu na undei lege nu-i tocmeala pentru un muritor de rand ca mine.nici un avocat nu vrea sa ma asculte gratis,cica minim 300 sa vorbim despre speta.aici ma poate ajuta cineva cu niste raspunsuri?daca mai exista lege si ptr noi astia mici.multumesc anticipat
in mod normal executorul ar trebui sa va elibereze un document din care sa- rezulte ca ati achitat debitele.
sigur, ar fi normal ca executorul sa fi transmis deja bancii adresa de ridicare poprire dar..... in general nu o fac.
cea mai rapida modalitate ar fi sa mergeti la executor si sa vi se elibereze documentul.
Poprire cont
sgabriel
buna ziua,
In cazul in care exista o poprire pe un cont in cat timp de la incasarea banilor banca are obligatia sa vireze respectiva suma in contul ... (vezi toată discuția)