Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Recalificările fiscale - riscuri pentru companii. Lectori: EY România. Marți, 19 Octombrie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, Un amic si-a pierdut permisul de conducere ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, Un amic si-a pierdut permisul de conducere .Permis ...

Buna ziua,
Un amic si-a pierdut permisul de conducere .Permis luat in Anglia si care nu stie daca il poate scoate aici in tara ... iar in urmatoarele zile va fi nevoie sa plece in alt oras din Romania ,drum care nu poate fi amânat.
Ce riscă?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 04:55, 29 Iulie 2021
Dosar penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere k2f6 k2f6 Buna Ziua In urma cu ceva timp am fost identificat in trafic cu o alcolemie de 0.80, a rezultat un dosar penal si condamnare la un an inchisoare cu amanarea ... (vezi toată discuția)
Permis auto suspendat in romania chrisss81 chrisss81 Buna ziua, Unui prieten de al meu i s-a suspendat dreptul de a conduce pentru incalcarea o depasire neregulamentara, undeva in toamna anului trecut. A ... (vezi toată discuția)
Permis conducere mihairusu83 mihairusu83 Buna ziua, in luna februarie a acestui an (2015) mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru 30 zile.Am facut recurs iar dupa 3 saptamani am primit o ... (vezi toată discuția)