avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Semnătura pentru in locul șefului
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Semnătura pentru in locul șefului

Buna ziua,as dori sa întreb dacă am semnat deconturile banesti pe care eu le-am întocmit in calitate de casier și am semnat și in locul dirigintelui care nu a venit la serviciu deși nu am avut o împuternicire scrisă pentru asta as putea fi acuzat de ceva.Menționez ca deconturile sunt corecte și am avut supra controale in decursul timpului și nimeni nu mi-a spus vreodată ca nu e legal sau corect ,pot fi acuzat ca am făcut asta !?? Menționez ca nu am obținut foloase materiale din asta doar am semnat pentru ca sa nu trimit decontul nesemnat . Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri .
Ultima modificare: Miercuri, 28 Iulie 2021
nelutu_pop, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 21:00, 31 Iulie 2021
Cel mai bine este sa obtineti o imputernicire in acest sens sau sa le lasati nesemnate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals in inscris sub semnatura privata -caz maverick69 maverick69 Prietena mea are o problema cu legea pe care eu nu o inteleg.Vom cauta un avocat , dar as dori mai intai , daca se poate o opinie. A lucrat ca si contabil - ... (vezi toată discuția)
Cine are acces la banii asociației MihaiMihalcea MihaiMihalcea Bună ziua, Am fost președinte la o asociație de proprietari timp de 9 luni de zile unde am avut drept administrator o firmă competentă în domeniu ce ... (vezi toată discuția)
Control corporal nicol-dd nicol-dd Buna ziua. Lucrez la Ratb casiera. In ultima vreme nu am mai avut la vanzare carduri de calatorii si deci nu am avut ce sa vindem clientilor. Situatia dureaza ... (vezi toată discuția)