avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salut la toată lumea Am și eu o problema am fost ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salut la toată lumea Am și eu o problema am fost oprit de un ...

Salut la toată lumea
Am și eu o problema am fost oprit de un echipaj de poliție in trafic mi sa făcut testul cu acel aparat de drog in care mi-a ieșit pozitiv cocaina . Problema este ca eu nu am consumat mam dus a doua zi la spitalul regina Maria din brasov și mi-am făcut testul de drog urina in care reiese totul negativ la toate substanțele ma puteți îndruma care ar fi procedurile de am recupera permisul mai repede . Va mulțumesc
In 15 zile, procurorul trebuia sa se pronunte, dar o sa dureze mai mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timpul in care inml este obligata sa efectueze un drugtest ?! George C I George C I Exista un termen limita , in care INML are obligatia sa efectueze analizele unui test pentru indentificarea aunumitor substante in sange/urina?Si daca da care ... (vezi toată discuția)
Cocaină în test de salivă în urma unor săruturi Rgjfdcngxcvhhn Rgjfdcngxcvhhn Buna ziua , am avut un incident cu o fata , am ieșit la câteva întâlniri dar nu mi-a dat nimic de bănuit , aceasta lua cocaina , deși mi-a ascuns am ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru consum de etnobotanice. ce se poate întâmpla în continuare? ContSters496500 ContSters496500 Buna dimineata, acum cateva zile un prieten a fost gasit in masina personala pe scaunul soferului intro stare de lesin. Baiatul consumase etnobotanice si ... (vezi toată discuția)