avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Sechestru auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Sechestru auto

Am primit sechestru auto de la executor judecătoresc rezultat dintr-un credit neplătit pe o mașină defectă , improprie circulație pe drumurile publice care o cere prezentată la sediul dumnealui cu chei și acte în termen de 5 zile de la notificarea prealabila.
In fapt mașina nu se poate deplasa decât cu platforma. Ne mai fiind utilizată de 2 ani de zile numai există ITP valabil asigurare pe ea prezentaduse in stare avansată de degradare , problema este că executorul se află în alt județ la 100 de Kilometri distanta.
Singura ultiizare ar fi distrugerea într-un centru de casare.
In cazul de față doresc să întreb cum pot motiva acest lucru intenția este de a lua legătura cu executorul judecătoresc?
Și aș dori să ajungem la o înțelegere de plată în urma datoria trebuie plătită.
Cel mai recent răspuns: Andrada Dobocan , utilizator 18:19, 2 August 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți formula o notificare către executor prin intermediul căreia solicitați o eventuala eșalonare a creanței.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radierea autoturismului catalinmail072007 catalinmail072007 Daca nu circul cu autoturismul, acesta va fi radiat din circulatie, dupa o anumita perioada, in lipsa RCA-ului sau a ITP-ului ? Mentionez ca ambele imi expira ... (vezi toată discuția)
Executare silita - sechestru asigurator Andrei.Ionut Andrei.Ionut Salut! Am cateva întrebari. 1. În cazul unei executări silite la ce apelează executorul prima data proprie pe salariu, sechestru asigurator pe mașină ... (vezi toată discuția)
Efectuare inspectie itp auto fara penalizare raduiulian raduiulian Buna ziua, M-am intors din strainatate iar autoturismul l-am lasat acasa. ITP este expirata de 5 luni si doresc sa ma duc din nou la o statie ITP pentru ... (vezi toată discuția)