avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua,Nora mea in luna iunie a avut o depresie si ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua,Nora mea in luna iunie a avut o depresie si a fost ...

Bună ziua,Nora mea in luna iunie a avut o depresie si a fost internată la sectia de pshihiatrie timp de o lungă .La externare au fost mama ei si a luat-o acasa pe semnatura ei,noi afland ulterior că,a fost externata și locuind cu parintii ei.În această perioadă i-am contactat telefonic să discutăm de situația in cauză.
,nici nu vrea să discute cu noi.Nora vorbeste cu fiul meu la telefon ,parintii ei nestiind ,.Vă rog frumos indrumati-ne si pe noi ce putem face in această situatie,Pe fiul meu nu-l primeste să o vadă nici să locuiasca impreuna cu nora ,si nici pe nora să vină sa stea cu noi.Vă multumesc.

Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 23:59, 29 Iulie 2021
Fiul dvs are dreptul să-și vadă soția. Faceți o notificare prin care solicitați situația nedicală a soției și solicitați vizitarea ei. Informații puteți obține și de la spital.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil de 1 an si 4 luni si program de vizite desi stam la 500 km distanta infoadrian infoadrian Va rog ajutati-ma cu un raspuns la situatia de mai jos. Eu si sotia am ajuns sa ne certam pe diverse subiecte minore si ea ma ameninta in repetate randuri cu ... (vezi toată discuția)
Cedare proprietate fiului vitreg bigdana bigdana Buna, sotul meu doreste sa ii dea sa locuiasca casa de la tara, fiului sau din prima casatorie. Mentionez ca aceasta casa a fost renovata si adaugata la ea o ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am sa obtin copilul in instanta>? rubyaruby rubyaruby Buna ziua :( Sunt mama a unui copil de aproape 8 ani.recent m-am desparitit de tatalui lui,am trait in concubinaj.Situatia mea este foarte complicata,din luna ... (vezi toată discuția)