avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, Unde pot face o reclamatie firmei de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, Unde pot face o reclamatie firmei de recuperare APS ...

Buna ziua,
Unde pot face o reclamatie firmei de recuperare APS Holding care ma hartuieste cu mesaje, mail uri si telefoane pentru o datorie la TK care a fost achitata? Le am trimis si dovada pe e mail, le am spus si telefonic, dar ei sustin ca nu au primit nimic de la TK. Primesc mesaje, mail uti si apeluri de la ei in fiecare saptamana. Raspunsul lor fiind acelasi de fiecare data, si anume ca TK nu le a confirmat plata.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 10:34, 30 Iulie 2021
Faceti o reclamatie la politie pentru hartuire pe numele celui ce va suna, dupa ce ii aflati numele.
Prima data ii puteti informa ca o sa faceti asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare servicii nefurnizate, hartuire firme recuperare creante ana_mirea ana_mirea Buna ziua, Sperand sa nu va plictisesc cu povestea mea apelez la Dvs., cerand un sfat in urmatoarea problema: In 2008 ca PFA am incheiat cu un operator de ... (vezi toată discuția)
Obligatia de a raspunde la telefon creditorului (ifn) Dragos1109 Dragos1109 Buna ziua, Am un contract de creditare la o institutie IFN. Ma straduiesc din ianuarie 2015 sa aduc un contract pe linia normala contractuala (am avut o ... (vezi toată discuția)
Sunt hartuita telefonic de o persoana necunoscuta ioana35 ioana35 Buna ziua! De mai bine un un an jumatate, nici nu realizez cat de veche este problema, pt ca nici nu mi-am dat seama cand a inceput, o persoana ma tot ... (vezi toată discuția)