avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Se poate depune plângere pentru amenințare destul de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Se poate depune plângere pentru amenințare destul de grave, ...

Se poate depune plângere pentru amenințare destul de grave, pentru înjuri,și tulburarea liniștii mele? Rog un răspuns va rog frumos...am slăbit foarte mult in câteva zile,nu pot manca nu pot dormi!
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Iulie 2021
Ionuț.Ionut, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:32, 31 Iulie 2021
Am crezut la început că este o glumă,doar jocuri de copii la 32 de ani...dar ușor temerea sa instalat în mine, adică nu pot manca nu pot dormi...evit sa stau acasă....eu am și niște înregistrări dar niciodată nu am fost sunat cu număr,numai cu privat...am fost sunat și de un polițist cu număr privat care a încercat să impună temerea și mai tare,când am fost sa vorbesc cu el...și aici este o poveste lungă:(

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Mergeti la politie sa se facă cercetări după depunerea plângerii penale pentru amenințare.

Mergeti la.politie și se vor face cercetări.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce ma sfatuiti sa fac Daniell306 Daniell306 Buna ziua, in urma cu ceva timp sa ivit un scandal intre mine si vecinul meu fiind in stare de ebrietate avansata, de atunci cam in fiecare zi si noapte de vro ... (vezi toată discuția)
Telefoane cu nr privat ancastoica19 ancastoica19 salutare tuturor...indraznesc sa intreb care dintre voi, stie care sunt procedurile ce trebuiesc urmate pentru aflarea persoanei care ma ameninta la telefon si ... (vezi toată discuția)
Buna seara. in urma cu câteva zile am făcut o glumă unei persoane ... George20000 George20000 Buna seara. In urma cu câteva zile am făcut o glumă unei persoane care îmi este si rudă( nu mă prea înțeleg cu ea bine) ,concret am sunat cu număr ... (vezi toată discuția)