avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună, de curând mi-a fost taiata alocația la copii, ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună, de curând mi-a fost taiata alocația la copii, am făcut-o ...

Bună,de curând mia fost taiata alocația la copii,am făcut-o anul trecut ,de două luni nu mai o primesc .Luna trecuta mi-am dat demisia de la ultimul loc de munca,miine angajinduma din nou ..Precizez ca am avut de plata impozitul la masina și au trecut 3 luni nu lam plătit și au blocat contul pe care întra alocația.pe urmă la deblocat plătind au mai virat pt o luna bani și atit.Ce ar trebui sa fac sa primesc iarăși alocație?
Cel mai recent răspuns: aikidoro , utilizator 06:49, 3 August 2021
Pai ,nimeni nu are dreptul sa vă oprească alocația pt copii.
Vorbiți cu un avocat, și vă îndrumă ce sa faceți,sai vă ajută după caz.
Ultima modificare: Marți, 3 August 2021
aikidoro, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am un cont la o banca pe care primesc alocația copilului. ... Yoyo1990 Yoyo1990 Bună ziua. Am un cont la o banca pe care primesc alocația copilului. Și mi sa făcut o proprire de către un executor și am contul blocat. Am pe minus 1000 ... (vezi toată discuția)
Ridicarea poprire andrada2525 andrada2525 Buna ziua tuturor! Am un cond deschis la brd unde imi intra ALOCATIA COPILULUI si maternitatea.Mi s-a pus poprire de la o alta banca.Am platit suma datorata ... (vezi toată discuția)
Poprire pe alocație sau comision? Genalieki Genalieki Este legal ca Banca Transilvania sa imi opreasca comision de 30 lei pe alocatia de stat a copiilor ca urmare a unei popriri? (vezi toată discuția)