avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cale de a dezbate succesiunea? Buna ziua, am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cale de a dezbate succesiunea? Buna ziua, am urmatoarea problema. ...

Cale de a dezbate succesiunea?
Buna ziua, am urmatoarea problema. Tatal meu (care a decedat), avea rol la o primarie pentru un imobil. Pentru acel imobil nu am gasit titlu de proprietate sau alt act de proprietate. La primarie nu am cum sa cer duplicat pentru ca mi-au spus ca nu au (desi are rol). Imobilul a fost retrocedat de la DSVSA, am reusit sa scot din arhiva acestora Procesul verbal de predare primire, intre institutie si tatal meu (proprietar). Insa nu am reusit sa gasesc si decizia care a stat in spatele acesteia, mentionez ca retrocedarea s-a facut in baza legii 10/2001.
Constituie acest proces verbal, titlu de proprietate? Mentionez ca am gasit chitante cu plata impozitului din 2002.
Care este urmatorul pas pentru inceperea dezbaterii succesiunii?
Mergeți la un notar si discutați.In pv respectiv ar trebui să scrie dacă a fost încheiat în baza unei hotărâri judecătorești,(în acest caz căutați la arhiva instantei,),în baza unui dosar administrativ,/,proceduri administrative etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reconstituire document emis de institutie publica. sunt in situatia ... andreeabs andreeabs Reconstituire document emis de institutie publica. Sunt in situatia in care tatal meu (decedat in prezent) a reusit sa recupereze conform legii 10/2001 un ... (vezi toată discuția)
Imobil nationalizat raul89 raul89 Buna ziua Am cautat duplicate ale documentelor referitoare la nationalizarea unui imobil (proces verbal de preluare, ..) dar nu le-am gasit nici la ... (vezi toată discuția)
Situatie mostenire. am deschis succesiunea dupa tatal meu, care ... andreeabs andreeabs Situatie mostenire. Am deschis succesiunea dupa tatal meu, care apare la o primarie cu 2 proprietati, o padure si o constructie. Pentru care am platit ... (vezi toată discuția)