avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Depășire pe linie continuă
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Depășire pe linie continuă

Bună ziua. Ieri mi s-a reținut permisul de conducere pentru 30 de zile deoarece am depășit pe linie continuă o mașină marca MAN care transporta asfalt și mergea cu o viteză de aproximativ 30 km/h pe o poțiunie de drum cu limita de viteză de 60km/h. Soferul mașinii MAN a fost oprit ca martor. Eu am semnat procesul verbal insă întrebarea mea este vreo șansă să il contest? D-l agent mi-a zis ca pot da examen după expirarea dovezii pentru redobândirea permisului insa cred că doar daca ți s-a reținut permisul pentru 60 sau 90 de zile poți da redobandire.
Ultima modificare: Miercuri, 4 August 2021
marry_a, utilizator
Cel mai recent răspuns: marry_a , utilizator 10:32, 17 August 2021
La predarea permisului sau a dovezii suspendarea incepe cu ziua urmatoare, adica de la orele 00:00. Deci poti sa conduci inapoi acasa. Ti se va da si o dovada pe ziua respectiva. Acum nu stiu daca in toate judetele e aceeasi practica...
Bună ziua. Întadevăr depinde de județ. Am depus dovada și mi-a dat o altă dovadă fără drept de circulație începând din momentul depunerii primei dovezi. Vă mulțumesc încă odată pentru ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va salut cu respect! acum o luna am redobandit permisul de conducere ... Gabriel19712 Gabriel19712 Va salut cu respect! Acum o luna am redobandit permisul de conducere pe baza examenului de redobandire si reducerea suspendarii de la 90 la 30 de zile (fiindu ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis suspendat pentru viteza stefanprisacariu stefanprisacariu Buna seara, Mi-a fost suspendat permisul 90 de zile pentru depasirea vitezei cu mai mult de 50 km/h. Situatia este complicata, urmeaza sa ma mut din ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat c0nteazza c0nteazza Hristos a Inviat! În data de 9.04.2017 mi-a fost suspendat permisul pe 3 luni de zile din cauza depășirii limitei de viteză.Am fost depistat cu 144 Km/h ... (vezi toată discuția)