Buna ziua,sunt o fata infiata de un barbat de la varsta de 10 ani.tatal natural a renuntat definitiv la mine. As dori sa stiu daca actualu tata care ma infiat cu toate drepturile,poate face modificari la mostenirea sa,sau sa vanda ori sa ma dezmosteneasca farà acordul meu.?multumesc
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Ati luat numele lui, nu prenumele.
Nimeni nu e obligat sa lase mostenire, deci omul poate vinde linistit tot ce ii apartine , face ce doreste cu bunurile pt care a muncit. Ce nu poate face e sa doneze tot ce are fara sa tina cont de rezerva succesorala a dvs. Dvs ca si fiica, sunteti mostenitor rezervatar si aveti dreptul la o rezerva succesorala care reprezinta jumatate din cat ati fi mostenit legal.
Asadar, conteaza modul prin care isi instraineaza proprietatea.
Oricum ar fi, nu are nevoie de vreun acord al dvs, ar fi culmea.
Dupa decesul lui, cand veti fi mostenitor, vedeti ce mai are, daca mai aveti ceva de msotenit si daca nu, veti afla modul in care a instrainat si veti atace atunci acele acte daca va fi cazul.
Mostenirea
klaus 11
Buna ziua,eu am fost infiat de bunicul meu din partea tatalui si actuala lui sotie de cand aveam 2luni,bunicul mai avand un fiu si o fiica + tatal meu (este ... (vezi toată discuția)
Lmpartirea bunurilor
sorinelo
tata regaseste fiica din prima casatorie dupa 30 ani e stabilita in germania, a fost casatorit si a divortat dupa 6 ani platitor de pensie alimentara pana la ... (vezi toată discuția)