Bună ziua! Bunica mea a murit acum ceva timp. Bunica a avut 2 copii, pe tatăl meu și un unchi care a decedat înaintea ei. Unchiul meu nu a avut copii și apartamentul lui și tot ce avea sunt pe numele soției lui. Întrebarea mea este cine moștenește ce a rămas de la bunica mea și cine moștenește ce avea unchiul meu? Suntem confuzi pentru ca unii notari spun ca moștenește și soția unchiului 25% de la bunica și unii spun ca nu moștenește nimic pentru ca după ce a murit bunicul meu nu s-a dezbătut moștenirea. Ma poate lamuri cineva în aceasta problema? Va mulțumesc
Pai pana nu dezbateti cele 3 succesiuni, nimic nu va fi pe numele tatălui dvs.
Iar dacă tatăl dvs "închide ochii", va fi încă o succesiune de dezbătut.
Apoi, pe soția unchiului o moștenesc rudele ei, iar dacă decedează va trebui sa le contactați.
Clarificati lucrurile la timp.
Moștenire
Jipa2017
Bună ziua! Am o nelămurire. Bunicul din partea tatălui a murit acum 38 de ani. Bunica a murit anul acesta. Au avut împreună 2 copii. Tatal meu și încă ... (vezi toată discuția)
Mostenire
marinica71
buna!ma numesc marian si am o nelamurire:mama mea a decedat in 1992 .in timpul casatoriei cu tatal meu au achizitionat un apartament.din 1997 pana in 1999 ... (vezi toată discuția)