avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sotia mea a primit un telefon de la o persoana ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sotia mea a primit un telefon de la o persoana necunoscuta care ...

Sotia mea a primit un telefon de la o persoana necunoscuta care i-a spus ca are o relatie cu mine,ca vreau sa o parasesc etc.Noi vrem sa aflam cine este persoana respectiva ca sa o dam in judecata pentru calomnie si afirmatii mincinoase.Am fost la politie dar nu au vrut sa primeasca plangerea pe motiv ca nu este de natura penala.Ce se poate face in acest caz pt. ca cine umbla cu astfel de mizerii sa poata fi pedepsita de lege?
Cel mai recent răspuns: Ticu1976 , utilizator 20:35, 7 August 2021
Dacă cunoașteți identitatea persoanei care a sunat sau reuseati să o identificați, o acțiune civilă era teoretic posibila.In cazul dvs nu aveti ce sa faceti ,,nu este de comptenta politiei,nu aveti cum să aflați de pe ce număr s a ssunat.
Am sunat la acel numar si a raspuns un barbat care a spus ca a dat telefonul unei colege care avea nevoie ,si ca o sa ma sune cand se intalneste cu ea..Noi banuim cine este dar nu stim sigur si de am decis sa asteptam poate face o greseala si se da de gol.Daca nu va trebui sa o provocam cumva sa faca greseli.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deranj la domiciliu Anna31 Anna31 Buna ziua,am si eu o intrebare,ma deranjeaza cineva pe telefonul meu fix,m a sunat de citeva ori spunind ca are o relatie cu sotul meu care neaga acest lucru ... (vezi toată discuția)
Injuraturi prin telefon , autor necunoscut ContSters83715 ContSters83715 Daca primesc 2-3 injuraturi pe telefonul mobil gen f...m....matii, cand ma duc la politie sa sesizez, scriu injuraturile mot-a mot sau scriu doar ca mi s-au ... (vezi toată discuția)
Buna ziua..ce solutie penala imi recomandati pentru avea succes ... viper X viper X Buna ziua..Ce solutie penala imi recomandati pentru avea succes la o plangere in legatura cu o convorbire telefonica in care am fost jicnit de un necunoscut ? ... (vezi toată discuția)