Sotia mea a primit un telefon de la o persoana necunoscuta care i-a spus ca are o relatie cu mine,ca vreau sa o parasesc etc.Noi vrem sa aflam cine este persoana respectiva ca sa o dam in judecata pentru calomnie si afirmatii mincinoase.Am fost la politie dar nu au vrut sa primeasca plangerea pe motiv ca nu este de natura penala.Ce se poate face in acest caz pt. ca cine umbla cu astfel de mizerii sa poata fi pedepsita de lege?
Dacă cunoașteți identitatea persoanei care a sunat sau reuseati să o identificați, o acțiune civilă era teoretic posibila.In cazul dvs nu aveti ce sa faceti ,,nu este de comptenta politiei,nu aveti cum să aflați de pe ce număr s a ssunat.
Am sunat la acel numar si a raspuns un barbat care a spus ca a dat telefonul unei colege care avea nevoie ,si ca o sa ma sune cand se intalneste cu ea..Noi banuim cine este dar nu stim sigur si de am decis sa asteptam poate face o greseala si se da de gol.Daca nu va trebui sa o provocam cumva sa faca greseli.
Deranj la domiciliu
Anna31
Buna ziua,am si eu o intrebare,ma deranjeaza cineva pe telefonul meu fix,m a sunat de citeva ori spunind ca are o relatie cu sotul meu care neaga acest lucru ... (vezi toată discuția)