avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cum pot obține adeverința de necolaborare cu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cum pot obține adeverința de necolaborare cu securitatea pentru ...

Cum pot obține adeverința de necolaborare cu securitatea pentru dosarul pentru pensie urmaș refugiat ? Care-i instituții trebuie sa ma adresez ? Fiecare județ are arhivele lui ?
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 13:12, 9 August 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adresati o cerere la care atasati copia buletinului/ cartii de identitate catre CNSAS pentru Verificarea calităţii de lucrător al Securităţii. Aici gasiti si datele de contact [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colaborare retea securitate bcory bcory Buna ziua, As dori sa cunosc modalitatea prin care o persoana fizica poate fi declarata ca si colaborator din reteaua securitatii? Mai explicit: am fost la ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grupa a 2-a de munca viobarbu viobarbu Bunicul meu doreste sa obtina incadrarea in grupa a 2-a de munca pentru perioada 1963-1991 in care a lucrat la IAS Mangalia. Cei de la casa de pensii i-au spus ... (vezi toată discuția)
De unde iau adeverinte daca firma s-a desfiintat? flori54 flori54 Buna ziua! Va rog tare mult ajutati-ma sa gasesc o solutie la problema mea. Sotul meu a lucrat la mai multe intreprinderi inainte de anul 2000, unele dintre ... (vezi toată discuția)