avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, ar putea cineva sa imi spuna in sarcina cui ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, ar putea cineva sa imi spuna in sarcina cui intra ...

Buna ziua,

ar putea cineva sa imi spuna in sarcina cui intra reconstituirea statelor de plata? Se lucreaza la o adeverinta pt pensionare si exista anumite state care nu se regasesc in arhiva societatii
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:54, 9 August 2021
In opinia mea, cei de la contabilitate impreuna cu cei de la resurse umane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara un angajat a solicitat o adeverința pt pensionare ... AliDan28 AliDan28 Bună seara Un angajat a solicitat o adeverința pt pensionare iar acea adeverința nu poate fi completata in totalitate deoarece lipsesc state de plată din ... (vezi toată discuția)
Referitor obligații arhivar Adi Adi Adi Adi Buna ziua, as dori si eu o informatie de la dumneavoatra . Sunt referent cu atributii de arhivar in cadrul unei institutii, fara a avea vreun curs in acest ... (vezi toată discuția)
Adeverinte pentru "pensionari" blimfy blimfy pot elibera adeverinte de sporuri sau de grupa doar cu semnatura directorului general fara semnatura celui care a intocmit adeverinta? daca nu am personal ... (vezi toată discuția)