avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara Ma puteti ajuta va rog cu un raspuns? Am ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara Ma puteti ajuta va rog cu un raspuns? Am intrat in ...

Buna seara
Ma puteti ajuta va rog cu un raspuns?
Am intrat in prenatal cu data 15 iunie 2021 , avand pe cartea de munca minim pe economie, nu sunt sigura daca am primit banii corect.
Stiu ca se calculează venitul pe ultimele 6 luni , in cazul meu decembrie 2020-mai 2021. Noiembrie si decembrie 2020 am fost in șomaj tehnic. Afectează asta la calcul s-au se calculează tot din salariul brut avut pe contract? Seara frumoasa
Cel mai recent răspuns: Florina93 , utilizator 22:19, 9 August 2021
Afecteaza, intrucat se ia in calcul indemnizatia primita si nu salariul.

Va multumesc. Imi ies acum calculele exact . Seară frumoasă
Cornel Vasile a scris:

Afecteaza, intrucat se ia in calcul indemnizatia primita si nu salariul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Metoda de calcul risc maternal vilies0507 vilies0507 Sunt în risc maternal din data de 19.10.2020. Situația a fost următoarea: în perioada 16.03.2020-31.03.2020 am fost în concediu fără plată. În ... (vezi toată discuția)
Ajutor - calcul indemnizatie concediu prenatal!!! Gabriela Negrut Gabriela Negrut Va rog sa ma ajutati cu calculul indemnizatiei in urmatoarea situatie: Incepand cu 19 mai 2009 angajata intra in concediu prenatal. In mod normal trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Buna seara ,va rog dacă se poate un calcul pt un prenatal cu ... cristinaneagoe992@yahoo.com cristinaneagoe992@yahoo.com Buna seara ,va rog dacă se poate un calcul pt un prenatal cu salar minim anual începând cu data de 01.09.2021 (vezi toată discuția)