avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua! Pe data de 19 august împlinesc 18 ani și ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua! Pe data de 19 august împlinesc 18 ani și îmi doresc ...

Buna ziua! Pe data de 19 august împlinesc 18 ani și îmi doresc in ziua aceea sa părăsesc țara pentru o vacanța. Pot parasii țara fără sa mai fie nevoie de procura? Precizez ca buletinul a fost renoit și este cel de 18 ani.
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 14:06, 10 August 2021
Bună ziua,
Da, poți, ești majoră fix din ziua în care împlinești 18 ani, nu de a doua zi. Nu vei fi întrebată de acordul părinților.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent AnaMalas AnaMalas Pot pleca cu avionul in ziua in care imi expira buletinul ? Daca fac 18 ani si plec in aceeasi zi in care ii implinesc imi mai trebuie procura? (vezi toată discuția)
Persoana minora, plecare din tara PAUL IONUȚ PAUL IONUȚ Bună Dimineața,Va rog sa ma ajutați cu un răspuns deoarece,toți pe care ii întreb se contrariaza,prietena mea are 17 ani și 11 luni,țin sa precizez ca ... (vezi toată discuția)
Călătoria din italia spre românia a unui minor. George Ch George Ch Bună ziua. Am și eu o întrebare. Am 17 ani (2 luni și implinesc 18) și am nevoie neapărată să plec în țară pentru permisul de conducere. Există ... (vezi toată discuția)