avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am primit o decizie de la casa de pensii pt reținerea ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am primit o decizie de la casa de pensii pt reținerea unei sume ...

Am primit o decizie de la casa de pensii pt reținerea unei sume de bani pt că angajatorul mi-a greșit programul de lucru conform deciziei de invaliditate gradul 3 cu drept de munca 4 ore.Angajatorul mă pontat 8 ore in loc de 4 cum era trecut în contract conform deciziei. medicale.Am anunțat angajatorul și reparat greșeală a modificat programul dar când mi-a venit venit pensia mi-a fost reținută o sumă de bani. Între timp am primit o alta decizie de la casa de pensii că sa anulat debitul și nu mai trebuie returnata suma. Cum procedez acum pt recuperarea sumei ce demersuri trebuie sa fac .Aștept un răspuns.Muktumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:40, 10 August 2021
Depuneti o solicitare la Casa de Pensii pentru recuperarea sumei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani incasati in plus la pensie ContSters358554 ContSters358554 buna ziua....cu respect..un raspuns as dori ...am virsta de 49 ani si sunt pensionar medical de 24 de ani........din 2005 pina in 2008 am fost incadrat la ... (vezi toată discuția)
Incasare necuvenita - debit indemnizatii mary_123454 mary_123454 Buna ziua.Tatal meu este pensionat pe caz de boala de cativa ani.Ieri am primit o decizie prin care ne anunta ca in perioada 01.05.2009-31.10.2010 a incasat ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate si salariu steliandragoi steliandragoi Bun gasit, Avem o speta: O persoana incadrata in gradul 3 de invaliditate avand drept de munca jumatate de norma se angajeaza cu norma intreaga. ... (vezi toată discuția)