avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1098 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare a partii din mostenire fara acordul celorlalti ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare a partii din mostenire fara acordul celorlalti mostenitori?

Buna ziua,

Eu am 3/4 din mostenirea de pe mama si tata 1/4 din ea. Tata poate vinde (sau semna ca lasa prin testament) pamant si/sau partea lui din casa batraneasca din respectiva mostenire fara acordul meu?
Mai mult ma intereseaza daca poate face asta pentru ca are un vecin care s-a cam bagat acolo (tata locuieste singur, eu locuiesc in alt judet si pot merge doar in vizita la el, din cand in cand) si il imbarliga cu "fapte bune" in care eu nu am incredere. Cred ca are un interes ascuns si n-as vrea sa il păcăleasca pe tata.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 06:25, 11 August 2021
Da, poate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor !!! LaleauaNeagra2011 LaleauaNeagra2011 buna ziua , am si eu probleme cu o mostenire care este asa; am fost 4 frati dar din pacate doar eu am mai ramas Tata a inzestrat fiecare copil cu teren ... (vezi toată discuția)
Partaj succesiune dupa bunici 2014Elena 2014Elena A murit bunicul meu, dupa cativa ani a murit si bunica in acelasi an cu tatal meu Fratii tatalui meu au facut succesiunea fara tatal meu, au falsificat anexa 1 ... (vezi toată discuția)